Neighbors

[Update: 04/01/2012]


[I]
Tabitha (la mare) i Brian (el seu fill) comenten davant la càmera la seva relació de parella. El vídeo corre per Internet de fa temps, tant l'entrevista com les escenes íntimes, que no reproduïm. No hi ha manera de saber quin és l'origen de la filmació perquè s'han apropiat d'ella desenes de pàgines web. Gairebé segur que la pel·lícula i la confessió es va fer a canvi de diners, però això no li treu valor al testimoni.
*
Tabitha (la madre) y Brian (su hijo) comentan ante la cámara su relación de pareja. El vídeo corre por Internet desde hace tiempo, tanto la entrevista como las escenas íntimas, que no reproducimos. No hay manera de saber cuál es el origen de la filmación porque se han apropiado de ella decenas de páginas web. Casi seguro que la película y la confesión se hizo a cambio de dinero, pero eso no le quita valor al testimonio.
[II]
Mare (37 anys) i fill (19 anys). Fotografies realitzades l'any 1978 en els antics Banys Orientals de la Barceloneta (Barcelona).
*
Madre (37 años) e hijo (19 años). Fotografías realizadas en el año 1978 en los antiguos Baños Orientales de la Barceloneta (Barcelona).[III]

[IV]

[V]
Négligée
[VI]
Mare i fill: regal d'aniversari
[VII]
Aimee Louise Sword, de 36 anys, condemnada a nou anys de presó per mantenir relacions sexuals amb el seu fill de 16

Aimee Louise Sword, a 36-years-old, expressed remorse for having sex with your 16-years-old teenage son she gave up for adoption as a baby before being sentenced this morning to nine years in prison [Daily Tribune]

[VIII]
[IX]